Excel bestand als pdf opslaan
Rating: 4.8 / 5 (1293 votes)
Downloads: 71872

>>>CLICK HERE TO DOWNLOAD<<<



Excel bestand als pdf opslaan

Excel bestand als pdf opslaan
 

Geef een score 4, 5 / 5 - 62. pfd) uit de vervolgkeuzelijst en klik vervolgens op het knop. xls- bestand van microsoft excel converteert naar een pdf- document met het ingebouwde acrobat- lint in microsoft 365. selecteer eerst dat gedeelte van je werkblad dat je wilt omzetten in een pdf bestand. via “ bladeren” zoekt u de gewenste locatie op om het bestand in op te slaan. u hebt geen andere software of invoegtoepassingen nodig.

check eerst of dat alles op het document staat wat je erop wilt hebben. 1 klik op " upload xls to convert" of selecteer en sleep uw bestand in " drop excel file here". bestand > exporteren > pdf of xps opmaken. stap 2: bedenk een titel voor je bestand, klik vervolgens bij ‘ indeling’ op pdf en ten slotte op ‘ bewaar’. kies nu voor “ bestand” en dan “ opslaan als”.

kies de locatie waar je je nieuwe pdf wilt opslaan. met de office- programma' s kunt u uw bestanden opslaan als of converteren naar pdf- bestanden, zodat u deze kunt delen of afdrukken met commerciële printers. in moderne versies van excel zit al een functie ingebouwd om te exporteren naar pdf onder. kies “ spreadsheet” als je exportindeling en selecteer vervolgens “ microsoft excel- werkmap”. get your work done fast online. u kiest nu bij “ bestandsnaam” de gewenste naam. ga als volgt te werk. merk op dat een pdf niet makkelijk omgezet excel bestand als pdf opslaan kan worden naar een excel werkblad. wacht tot de tool de spreadsheet als pdf- bestand opslaat. maar wat nu als je een bestand hebt met heel veel tabbladen die je allemaal in wilt opslaan als pdf? bestand > opslaan als.

lees hoe je eenvoudig een. als je bijvoorbeeld financiële verslagen binnenkrijgt, worden deze heel vaak als pdf toegestuurd. convertio — geavanceerde online tool voor het oplossen van problemen met alle bestanden. een extra ‘ venster’ opent zich nu eronder.

wil je het hele spreadsheet omzetten, ga dan verder met de volgende stap. van excel naar pdf: afdrukken of exporteren. downloads meer excel excel nieuws opslaan als pdf door joost als je vaak bestanden opslaat als pdf, dan is deze macro echt iets voor jou. beste manier om in seconden je xlsx- naar pdf- bestanden te converteren. download het geconverteerde pdf- bestand naar uw apparaat. om zelf nog wat berekeningen op deze bestanden los te laten.

geef je nieuwe bestand een naam en kies bij “ opslaan als” uit de pull- down lijst de keuze pdf. adobe acrobat tutorial: spreadsheets converteren naar pdf' s. het slaat bestanden op in het juiste formaat in een vooraf opgegeven map met een druk op de knop. heb je windows en wil je weten hoe je je excel bestand kan opslaan als pdf?

tevens is pdf te kiezen als bestandsformaat onder. anders kun je het bestand downloaden, delen of opslaan in dropbox of google drive. gebruik pdf- indeling wanneer u een bestand wilt dat: excel bestand als pdf opslaan er op de meeste computers hetzelfde uitziet. een kleinere bestandsgrootte heeft. selecteer uw bestand in onze gratis online excel naar pdf converter. sla het resultaat vervolgens op als pdf op uw computer. open het werkblad dat u als pdf wilt opslaan en verzend, en druk vervolgens op anders + f11 toetsen tegelijkertijd om het microsoft visual basic voor.

een excel tabblad opslaan als pdf bestand, gaat in 4 zeer eenvoudige stappen: stap 1: een bestandsnaam opgevenstap 2: de pagina- eigenschappen instellen stap. ga naar de onderste balk rechtsonder, klik o. 100% gratis, veilig en makkelijk te gebruiken! laat het bestand converteren en u kunt direct daarna uw pdf- bestand downloaden. nu heeft excel een handige optie ingebouwd waarmee je een tabblad kan opslaan als pdf bestand of je kan de macro gebruiken voor het opslaan als pdf, opgelost zou je zeggen. u kunt de onderstaande vba- code uitvoeren om het actieve werkblad automatisch op te slaan als een pdf- bestand en het vervolgens als bijlage via outlook e- mailen. bij “ opslaan als” kiest u “ pdf”. als je pdf- documenten gescande tekst bevatten, voert acrobat automatisch tekstherkenning uit.

probeer gratis online van excel naar pdf te converteren en ontdek hoe eenvoudig het is om onze online converter te gebruiken. 1) ga in het lint naar ‘ bestand’ 2) kies links voor ‘ exporteren’ en vervolgens voor ‘ pdf of xps maken’ : het volgende venster wordt geopend: wanneer excel bestand als pdf opslaan u alleen het actieve tabblad ( = ) als pdf wilt opslaan, kiest u rechtsonder gelijk voor “ publiceren”. klik op “ exporteren”. hoe sla ik een excel bestand op als pdf? 2 voer de bewerkingen en wijzingen uit die je document nodig heeft 3. gratis proefversie starten video bekijken. op de resultaatpagina ga je, indien excel bestand als pdf opslaan nodig, door met het aanpassen van het output- bestand. dan mag je genoeg tijd vrijmaken want dat is erg veel werk.

en pdf’ s zijn ook nog eens aan te maken via de printfunctie. het is ook mogelijk om het hele bestand, dus beide tabbladen, in één pdf bestand om te zetten. selecteer het bereik dat u als pdf- bestand wilt opslaan en klik op dialoogvenster, controleer de werkbladen die u nodig hebt om op te slaan als individuele pdf- bestanden in het pdf ( *. use a supported browser to access these tools and more.

pdf- converter voor excel- bestanden op deze pagina kunt u excel- bestanden eenvoudig converteren naar pdf' s. vooraf is het handig om te weten hoe je het ontwikkelaars tabblad krijgt en hoe je een macro toevoegt. selecteer uw excel- bestanden om te worden geconverteerd naar pdf of sleep ze naar het bestandsvak en start de conversie. u gaat naar “ bestand” en kiest dan “ opslaan als”. hoe excel online naar pdf te converteren: excel bestand als pdf opslaan stap 1. sla het geconverteerde bestand op: voer een naam in voor het nieuwe excel- bestand en klik op de knop “ opslaan”. stap 1: bestand > opslaan als ( of sneltoets: ‘ pijltje omhoog’, ‘ appeltje’ ‘ s’ ). klik op de knop converteren om de conversie van excel naar pdf te starten.

methode 1 met behulp van excel ( windows) pdf downloaden 1 selecteer welk deel van het spreadsheet je om wilt zetten naar een pdf ( eventueel).

arrow
arrow
    全站熱搜
    創作者介紹
    創作者 77mike77 的頭像
    77mike77

    77mike77的部落格

    77mike77 發表在 痞客邦 留言(0) 人氣()